Spring naar inhoud

Inschrijven 2020

Dam tot Dam evenementen gaan dit jaar helaas niet door
– Coronavirus gooit roet in het eten, sportorganisatie Le Champion neemt moeilijk besluit –

Het bestuur van sportorganisatie Le Champion heeft moeten besluiten dat de Dam tot Dam evenementen in het weekend van 19 en 20 september 2020 niet door kunnen gaan. Het besluit volgt na overleg met de burgemeester Jan Hamming, vanuit zijn rol als voorzitter van de Veiligheidsregio, de wethouder Sport van de gemeente Zaanstad en vertegenwoordigers van de betrokken veiligheidsdiensten. De gemeente Amsterdam is eveneens betrokken en steunt het besluit. Belangrijke overwegingen voor de afgelasting zijn: de gezondheid van deelnemers en toeschouwers, de druk op de medische hulpdiensten en de maatregelen van het kabinet ten aanzien van grote evenementen.

------

Loop ook met ons mee! Europa Kinderhulp brengt jaarlijks een paar honderd kansarme kinderen uit Nederland en andere Europese landen naar ons land. Dit doen wij op basis van een groot bestand aan vrijwilligers. Geen grootverdieners binnen onze organisatie.

De damloop hebben we al ruim tien keer gelopen, dus we kunnen jou goed helpen met tips of motivatie.

Lijkt het je leuk om individueel of met je werk mee te lopen mail ons dan! De enige voorwaarde om mee te doen is om minimaal 100 euro sponsorgeld per deelnemer in te brengen.

Met vriendelijke groet,
Organisatie EKH Dam tot Damloop

jannemieke.smit@europakinderhulp.nl