Spring naar inhoud

Donatiepagina maken

Om deel te nemen aan de dam tot damloop voor Europa Kinderhulp vragen wij een minimale bijdrage van 100 euro per loper. Voor de bedrijven / organisaties die voor ons lopen wordt dit betaald maar individuele lopers dienen dit bedrag zelf in te brengen.

Een manier om dit bedrag bij elkaar te krijgen is om familie, vrienden, collega's en bekenden te vragen of ze je willen sponsoren! Om dit makkelijk te maken kun je hiervoor een speciale sponsor pagina aanmaken op de site van PIF world. Op deze site kun je een eigen donatie pagina aanmaken en deze direct koppelen aan Europa Kinderhulp. Donateurs kunnen je op deze pagina middels IDEAL direct sponsoren en het bedrag komt volledig en direct bij Europa Kinderhulp terecht.

Aanmaken donatie / sponsorpagina instructie

  1. Ga naar de website https://www.pifworld.com/nl
  2. Click rechtsbovenin op
  3. Click vervolgens op 'Start Actie' of login indien je al een PIF world account hebt

4. Zoek bij 'Zoek naar een doel' naar: Damloop 2018 voor Europa Kinderhulp. Let op dat je exact dit doel kiest.

5. Voer vervolgens het minimale sponsorbedrag van 100 euro in en maak vervolgens een account aan met je Facebook account of click op Geen Facebook? om zelf een account aan te maken.

6. Vul daarna eventueel Meer Informatie in (niet verplicht dus kun je ook leeglaten) en click op Voltooi.

7. Je eigen PIF world pagina is nu aangemaakt en je kan de website URL kopieren en deze delen met familie, vrienden en bekenden om donaties te ontvangen!