Spring naar inhoud

Donatiepagina maken

Om deel te nemen aan de dam tot damloop voor Europa Kinderhulp vragen wij een minimale bijdrage van 100 euro per loper. Voor de bedrijven / organisaties die voor ons lopen wordt dit betaald maar individuele lopers dienen dit bedrag zelf in te brengen.

Een manier om dit bedrag bij elkaar te krijgen is om familie, vrienden, collega's en bekenden te vragen of ze je willen sponsoren! Om dit makkelijk te maken kun je hiervoor een speciale sponsor pagina aanmaken op de site van PIF world. Op deze site kun je een eigen donatie pagina aanmaken en deze direct koppelen aan Europa Kinderhulp. Donateurs kunnen je op deze pagina middels IDEAL direct sponsoren en het bedrag komt volledig en direct bij Europa Kinderhulp terecht.

Aanmaken donatie / sponsorpagina instructie

  1. Ga naar de website https://www.pifworld.com/nl
  2. Click in het midden van de pagina op de groene knop 'Aan de slag' of login indien je al een account hebt.
  3. Click vervolgens op 'Actie Starten'

4. Kies vervolgens 'Als individu'

5. Kies vervolgens bij voor wie je een actie wilt starten 'Non-profits'

6. Zoek vervolgens op 'Stichting Europa Kinderhulp' en selecteer de bovenste (let op selecteer alleen deze en geen andere.

7. Kies vervolgens bij specifieke campagne voor 'Damloop 2019 voor Europa Kinderhulp'. Let goed op dat je precies deze campagne kiest.

8. Voer vervolgens een naam in voor je actie (je eigen naam is het handigste) en voor het streefbedrag van 100 euro in. Kies voor Type Actie 'Sportprestatie' en kies dan onderin voor 'Maak Actie'.

9. Je aangemaakte pagina zal nu openen en je kunt de URL met vrienden / bekenden en kennisen delen om geld te gaan ophalen! Je kunt ook de delen knop gebruiken om direct op social media de link naar je pagina te delen.

Via deze pagina kunnen mensen je steunen met een geld bedrag. Dit bedrag kan via IDEAL direct worden betaald en komt in zijn geheel en direct op de bankrekening van Europa Kinderhulp terecht.