europakinderhulpdamtotdamloop.nl
Dam tot Damloop 2017
De lopers van 2016 Loop ook met ons mee in 2015! Geef kinderen die kans! Sensationeel in de IJ tunnel Teamfoto van 6 jaar geleden!

Geef een kind de vakantie van zijn leven!


Mede dankzij de groep lopers kunnen wij elk jaar weer veel kinderen uitnodigen in onze regio, om 3 weken onbezorgde vakantie te vieren. De kinderen voor wie wij ons inzetten hebben het niet gemakkelijk thuis. Het kan gaan om allerlei soorten problemen, zowel op financieel als sociaal gebied. Een vakantie betekent voor deze kinderen dan ook heel veel. Ze kunnen even op adem komen en ‘bijtanken’. Vaak is de vakantie een ervaring voor het leven en levert deze een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van het kind.

Loop de Damloop met ons mee en geef een kind de vakantie van zijn leven!

Europa Kinderhulp en Dam tot Damloop


Geef een kind de vakantie van zijn leven! Mede dankzij de groep lopers kunnen wij elk jaar weer veel kinderen uitnodigen in onze regio, om 3 weken onbezorgde vakantie te vieren. De kinderen voor wie wij ons inzetten hebben het niet gemakkelijk thuis. Het kan gaan om allerlei soorten problemen, zowel op financieel als sociaal gebied. Een vakantie betekent voor deze kinderen dan ook heel veel. Ze kunnen even op adem komen en ‘bijtanken’. Vaak is de vakantie een ervaring voor het leven en levert deze een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van het kind. Meer info: www.europakinderhulpdamtotdamloop.nl

Het is elk jaar fantastisch om te zien dat vele mensen hun prestatie willen koppelen aan een goed doel. 

Wil je met Europa Kinderhulp meerennen, dan kost dat je slechts minimaal 100 euro sponsorgeld, daar krijg je een heerlijk running shirt voor, je startbewijs en een fijne starttijd in de ochtend. Je kunt er ook voor kiezen om met een bedrijf of club samen als team te rennen - kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Dit jaar lopen wij ook de Damloop by Night, die kosten bedragen in totaal minimaal 85 euro.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld