europakinderhulpdamtotdamloop.nl
Dam tot Damloop 2017
De lopers van 2016 Loop ook met ons mee in 2015! Geef kinderen die kans! Sensationeel in de IJ tunnel Teamfoto van 6 jaar geleden!

Geef een kind de vakantie van zijn leven!


Mede dankzij de groep lopers kunnen wij elk jaar weer veel kinderen uitnodigen in onze regio, om 3 weken onbezorgde vakantie te vieren. De kinderen voor wie wij ons inzetten hebben het niet gemakkelijk thuis. Het kan gaan om allerlei soorten problemen, zowel op financieel als sociaal gebied. Een vakantie betekent voor deze kinderen dan ook heel veel. Ze kunnen even op adem komen en ‘bijtanken’. Vaak is de vakantie een ervaring voor het leven en levert deze een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van het kind.

Damloop by Night - nu ook met Europa Kinderhulp!

** update per 24 april: *** uitverkocht ***

 

In 2017 gaan we voor het eerst met Europa Kinderhulp ook meedoen aan de Damloop by Night.

Deze run - binnen Zaandam - is 8km lang (5 mijl) en is de afgelopen jaren uitgegroied tot een fenomeen. 16 September gaan 15.000 mensen van start in een avond run, waar het parcours versiert is met veel licht effecten en langs de kant staan vele DJ's en andere artiesten. Een super sfeervolle run dus. 

Omdat de vaste kosten van de Damloop by Night iets lager zijn, vragen we voor deelname een minimaal sponsor bedrag van 85 euro. Daarvoor krijg je naast startbewijs ook een EKH-damloop running shirt. Sponsoring kan via een online-pagina, die direct gelinkt is aan onze Stichting - namelijk via: PIFworld

We beschikken over 20 plekken bij de Damloop by Night, dus wees er snel bij!

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld